Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10819
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГромаковська, З.П.-
dc.contributor.authorНікова, Д.Р.-
dc.date.accessioned2020-07-10T13:27:09Z-
dc.date.available2020-07-10T13:27:09Z-
dc.date.issued2020-05-
dc.identifier.citationГромаковська, З. П. Основи правильного спортивного харчування / З. П. Громаковська, Д. Р. Нікова // Фізика та медицина у сучасному житті : матеріали VI Всеукр. наук.-техн. конф., Україна, м. Одеса, 13-15 трав. 2020 р. / Одес. нац. політехн. ун-т. - Одеса, 2020. - С. 105-108.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10819-
dc.description.abstractЩоденний раціон спортсменів значно відрізняється від стандартного меню звичайної людини. Регулярні інтенсивні тренування потребують фізичної та психоемоційної витривалості, тому харчування повинно відповідати підвищеній спортивній роботоздатності, здатності до швидкого відновлення м’язових тканин та запасів глюкогена у крові та можливості заповнювати енергетичні витрати, наповнюючи організм вітамінами та корисними речовинами.en
dc.language.isouken
dc.publisherОНПУen
dc.subjectвітаміниen
dc.subjectвид спортуen
dc.subjectбілкиen
dc.subjectжириen
dc.subjectвуглеводиen
dc.subjectводаen
dc.subjectмінеральні речовиниen
dc.titleОСНОВИ ПРАВИЛЬНОГО СПОРТИВНОГО ХАРЧУВАННЯen
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра загальної та медичної фізикиuk
opu.citation.journalФізика та медицина у сучасному життіen
opu.citation.firstpage105en
opu.citation.lastpage108en
opu.citation.conferenceФізика та медицина у сучасному життіen
opu.citation.issue6en
opu.conference.dates13-15 травня 2020 р.en
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. БІ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
030.pdf399.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.