Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11696
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПасічник, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorПасечник, Татьяна Александровна-
dc.contributor.authorPasichnyk, Tetiana-
dc.contributor.authorСайтарли, Світлана Вікторівна-
dc.contributor.authorСайтарлы, Светлана Викторовна-
dc.contributor.authorSaitarly, Svitlana-
dc.date.accessioned2021-06-25T11:47:53Z-
dc.date.available2021-06-25T11:47:53Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПасічник, Т. О. Розробка технології отримання пектину з яблучних вичавок / Т. О. Пасічник ; наук. керівник С. В. Сайтарли // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 56-ої наук. конф. молодих дослідників ДУОП-магістрантів. - Одеса, 2021. - С. 206-208.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11696-
dc.description.abstractрозроблено технологію одержання пектину з яблучних вичавок. Визначено вплив співвідношення водний розчин кислоти : пектиновий екстракт на вихід пектину, в’язкість розчинів пектину та молекулярну масу пектину отриманого за розробленою технологією.en
dc.description.abstractразработана технология получения пектина из яблочных выжимок. Определено влияние соотношение водный раствор кислоты: пектиновый экстракт на выход пектина, вязкость растворов пектина и молекулярную массу пектина полученного по разработанной технологии.en
dc.description.abstractthe technology of pectin production from apple pomace has been developed. The influence of the ratio of aqueous acid solution: pectin extract on the yield of pectin, the viscosity of pectin solutions and the molecular weight of pectin obtained by the developed technology was determined.en
dc.language.isouken
dc.publisherОдеса: [б. в.]en
dc.subjectпектинen
dc.subjectмолекулярна масаen
dc.subjectяблучні вичавкиen
dc.subjectв’язкістьen
dc.subjectтехнологіяen
dc.subjectпектинen
dc.subjectяблочные выжимкиen
dc.subjectмолекулярная массаen
dc.subjectтехнологияen
dc.subjectвязкостьen
dc.subjectpectinen
dc.subjectmolecular weighten
dc.subjectapple pomaceen
dc.subjectviscosityen
dc.subjecttechnologyen
dc.titleРозробка технології отримання пектину з яблучних вичавокen
dc.title.alternativeРазработка технологии получения пектина из яблочных выжимокen
dc.title.alternativeDevelopment of technology for obtaining pectin from apple pomaceen
dc.typeConference proceedingsen
opu.citation.firstpage206en
opu.citation.lastpage208en
opu.citation.conferenceСучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 56-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантівen
opu.citation.issue56en
opu.staff.ids.v.saytarly@opu.uaen
Располагается в коллекциях:Тези доповідей 56-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
206-208-Saitarly.pdf636.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.