Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11696
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пасічник, Тетяна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Пасечник, Татьяна Александровна | - |
dc.contributor.author | Pasichnyk, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Сайтарли, Світлана Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Сайтарлы, Светлана Викторовна | - |
dc.contributor.author | Saitarly, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-25T11:47:53Z | - |
dc.date.available | 2021-06-25T11:47:53Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Пасічник, Т. О. Розробка технології отримання пектину з яблучних вичавок / Т. О. Пасічник ; наук. керівник С. В. Сайтарли // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 56-ої наук. конф. молодих дослідників ДУОП-магістрантів. - Одеса, 2021. - С. 206-208. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11696 | - |
dc.description.abstract | розроблено технологію одержання пектину з яблучних вичавок. Визначено вплив співвідношення водний розчин кислоти : пектиновий екстракт на вихід пектину, в’язкість розчинів пектину та молекулярну масу пектину отриманого за розробленою технологією. | en |
dc.description.abstract | разработана технология получения пектина из яблочных выжимок. Определено влияние соотношение водный раствор кислоты: пектиновый экстракт на выход пектина, вязкость растворов пектина и молекулярную массу пектина полученного по разработанной технологии. | en |
dc.description.abstract | the technology of pectin production from apple pomace has been developed. The influence of the ratio of aqueous acid solution: pectin extract on the yield of pectin, the viscosity of pectin solutions and the molecular weight of pectin obtained by the developed technology was determined. | en |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | Одеса: [б. в.] | en |
dc.subject | пектин | en |
dc.subject | молекулярна маса | en |
dc.subject | яблучні вичавки | en |
dc.subject | в’язкість | en |
dc.subject | технологія | en |
dc.subject | пектин | en |
dc.subject | яблочные выжимки | en |
dc.subject | молекулярная масса | en |
dc.subject | технология | en |
dc.subject | вязкость | en |
dc.subject | pectin | en |
dc.subject | molecular weight | en |
dc.subject | apple pomace | en |
dc.subject | viscosity | en |
dc.subject | technology | en |
dc.title | Розробка технології отримання пектину з яблучних вичавок | en |
dc.title.alternative | Разработка технологии получения пектина из яблочных выжимок | en |
dc.title.alternative | Development of technology for obtaining pectin from apple pomace | en |
dc.type | Conference proceedings | en |
opu.citation.firstpage | 206 | en |
opu.citation.lastpage | 208 | en |
opu.citation.conference | Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 56-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів | en |
opu.citation.issue | 56 | en |
opu.staff.id | s.v.saytarly@opu.ua | en |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей 56-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
206-208-Saitarly.pdf | 636.99 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.