Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12319
Название: Методичні вказівки до самостійної роботи при підготовці до практичних занять з дисципліни «Міжнародна інтеграція та глобалізація у світовій політиці»
Другие названия: Methodical instructions for independent work in preparation for practical classes in the discipline «International integration and globalization in world politics»
Методические указания к самостоятельной работе при подготовке к практическим занятиям по дисциплине «Международная интеграция и глобализация в мировой политике»
Авторы: Бабіна, Валентина Олександрівна
Бабина, Валентина Александровна
Babina, Valentyna
Ключевые слова: міжнародні відносини
зовнішня політика
суспільство
міжнародний досвід
міжнародна інтеграція
внутрішньополітичний розвиток
світова політика
міжнародна глобалізація
Дата публикации: 2020
Издательство: Одеса: ОНПУ
Библиографическое описание: Бабіна, В. О., уклад. Методичні вказівки до самостійної роботи при підготовці до практичних занять з дисципліни «Міжнародна інтеграція та глобалізація у світовій політиці» : для здобувачів вищ. освіти спец. 291 «Міжнарод. відносини, сусп. комунікації та регіон. студії» ІV курсу VІІ семестру / уклад. В. О. Бабіна ; Одес. нац. політехн. ун-т. – Одеса, 2020. – 8 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки до самостійної роботи при підготовці до практичних занять з дисципліни «Міжнародна інтеграція та глобалізація у світовій політиці».
Методические указания к самостоятельной работе при подготовке к практическим занятиям по дисциплине «Международная интеграция и глобализация в мировой политике»
Methodical instructions for independent work in preparation for practical classes in the discipline "International integration and globalization in world politics"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12319
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали каф. МВП

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
метод_МІГ_СРС_сем_2020.pdfБабіна В. О. Методичні вказівки до самостійної роботи при підготовці до практичних занять з дисципліни «Міжнародна інтеграція та глобалізація у світовій політиці»735.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.