Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12740
Название: Навчальний посібник з дисципліни «Проектування електромеханічних систем промислових механізмів або електротранспортних засобів»
Авторы: Войтенко, Володимир Андрійович
Войтенко, Владимир Андреевич
Voytenko, Volodimir Andriyovich
Ключевые слова: проектування
система
електромеханічний
промисловий
механізм
електротранспортний
засіб
Дата публикации: Июн-2022
Издательство: Національний університет "Одеська політехніка"
Библиографическое описание: Войтенко, В. А. Навчальний посібник з дисципліни «Проектування електромеханічних систем промислових механізмів або електротранспортних засобів» для здобувачів освіти на ступінь магістра, за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» / В. А. Войтенко. - Одеса : НУ "Одес. політехніка", 2022. - 87 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник з дисципліни «Проектування електромеханічних систем промислових механізмів або електротранспортних засобів» для здобувачів освіти на ступінь магістра, за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» / укладач: В.А. Войтенко. Одеса: "Одеська політехніка", 2022. 88 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12740
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. ЕМІ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Навчальний посібник Проект. ел.мех. систем пром.мех. і ел.трансп..docxНавчальний посібник з дисципліни «Проектування електромеханічних систем промислових механізмів або електротранспортних засобів» для здобувачів освіти на ступінь магістра, за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» / укладач: В.А. Войтенко. Одеса: "Одеська політехніка", 2022. 88 с.2.2 MBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.